tag:blogger.com,1999:blog-1853657064579702090.post2762955790227413617..comments2023-11-05T11:27:30.327+00:00Comments on hani bana hani bana: Tarif No:2 Fransız Usulü Soğan ÇorbasıMutfak Ekibihttp://www.blogger.com/profile/09008123759759749323noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1853657064579702090.post-78893461851829740482011-11-25T06:36:11.567+00:002011-11-25T06:36:11.567+00:00Tarifin aslında et suyu kullanılıyor. Bizim ana ta...Tarifin aslında et suyu kullanılıyor. Bizim ana tariften adapte oldu. Yoksa eminim Fransızlar et suyu bulyon kullanmıyorlardır. Hiçbir gerçek aşçı kullanmıyordur hatta. :) Bir dahaki sefere gerçek et sulu yaparız.Mutfak Ekibihttps://www.blogger.com/profile/09008123759759749323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1853657064579702090.post-83790418655708467212011-11-24T21:43:19.996+00:002011-11-24T21:43:19.996+00:00Nefis görünüyor elinize sağlık, İlk fırsatta deney...Nefis görünüyor elinize sağlık, İlk fırsatta deneyeceğim.<br />Ben nedense hep gerçekten et suyu kullanıldığını düşünüyordum ama. Bulyon olayına şaşırdım.Pınar Menteşnoreply@blogger.com