Gelelim pasta tarifine.

2 paket pastaban (4 katlı kalın olsun istedik)
Islatmak için likör veya meyve suyu veya süt arzuya göre
Ara kreması için 2 paket Creme Ole vanilyalı (araya pasta kreması yapacağım diye uğraşmaya hiiiiç gerek yok bu hem pratik hem de lezzetli)
Üzerine şeker hamurunu tutsun diye krem şanti (1 paket)
Arasına çilek
Şeker hamuru
Gıda boyası
Yapılışı
Önce iç kremayı hazırlıyoruz. Koyu kıvamlı olmasını istediğimiz için kutu üzerindeki tariften daha az süt kullanarak Creme Ole'yi hazırlıyoruz. 4 parça pandispanyanın herbir yüzeyini önce ıslatıp sonra kremalıyoruz. Üzerlerine çilek koyuyoruz. Üstüste diziyoruz. En üst katına ve yanlarına krem şanti sürüyoruz ve açtığımız şeker hamuru ile kaplıyoruz. Ve seçtiğimiz temaya göre süslemeyi yapıyoruz.
Şeker hamuru derin bir konu burada anlatmayacağım ancak sorularınız olursa yorum kısmına bırakabilirsiniz seve seve cevaplarım.
Canım kızım iyi ki doğmuşsun!!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder